Elkészítés:
1.) 2 dl tejet kis lábasba öntünk, megmelegítjük, beleszórjuk a porcukrot, majd felforraljuk.
2.) A pudingot és a kakaót a maradék tejjel egy lábasban elvegyítjük, majd lassan a forró tejbe csurgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon kb. 3-4 percig főzzük, amíg sűrű pudingot kapunk. Ezután levesszük a lábast a tűzről, hozzákeverjük a margarint, és hagyjuk langyosra hűlni.
3.) Egy tálcára kb. 40 cm hosszú alufólia-darabot terítünk. A kekszeket egyenként megkenjük a kakaós krémmel, és egymáshoz tapasztjuk őket oly módon, hogy végül egy rudat alkossanak. A maradék krémmel megkenjük az egész tekercset, kókuszreszelékkel meghintjük, végül a fóliába tekerjük.
4.) Tálalásig a hűtőszekrényben tartjuk. Akkor lesz igazán finom, ha legalább egy napig állni hagyjuk, hogy a krém alaposan átjárja és megpuhítsa a kekszet. Tálalás előtt éles késsel, ferdén, kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.