Elkészítés: Az élesztőt 1 dl tejben felfuttatjuk. Az édesítőszereket a maradék tejben feloldjuk.
A liszthez adjuk az összes hozzávaót /a pudingporok kivételével/ és jól kidagasztjuk. A tésztát három felé osztjuk, és belekeverjük a pudingokat. A duplájára kelesztjük.
Kelesztés után a cipókat kétfelé vágjuk, mindegyik színből veszünk egyet-egyet, és összefonjuk, így 2ét rúd kalácsot kapunk.
Tepszibe tesszük, és még pihentejük fél órát. Tojássárgájával lekenjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.