Elkészítés: A töltelékhez a pudingokat 2-2 evőkanál cukorral és 3-3 dl tejjel külön-külön megfőzzük, és amíg kihűlnek, a margarint a cukorral habosra keverjük. A margarinkrémet is megfelezzük, és a pudingokhoz keverjük. Az egyik tésztalapot megkenjük a rózsaszín krémmel és eperdarabokat teszünk rá,majd beletesszük egy kapcsos tortaformába. Rátesszük a másik lapot, arra jön a sárga krém, és erre kerülnek a meghámozott őszibarack szeletek. A harmadik tortalapot is rátesszük, majd az egész tortát a hűtőbe tesszük. Miután kivettük a hűtőből, kivesszük a tortát a formából, és a tetejét tejszínhabbal fedjük be, majd a maradék gyümölcsdarabokat rátesszük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.