Elkészítés: A töltelékhez a pudingokat 2-2 evőkanál cukorral és 3-3 dl tejjel külön-külön megfőzzük, és amíg kihűlnek, a margarint a cukorral habosra keverjük. A margarinkrémet is megfelezzük, és a pudingokhoz keverjük. Az egyik tésztalapot megkenjük a rózsaszín krémmel és eperdarabokat teszünk rá,majd beletesszük egy kapcsos tortaformába. Rátesszük a másik lapot, arra jön a sárga krém, és erre kerülnek a meghámozott őszibarack szeletek. A harmadik tortalapot is rátesszük, majd az egész tortát a hűtőbe tesszük. Miután kivettük a hűtőből, kivesszük a tortát a formából, és a tetejét tejszínhabbal fedjük be, majd a maradék gyümölcsdarabokat rátesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.