Előkészítés: A húst megmossuk, vékonyan felszeleteljük, sok bazsalikomlevelet fektetünk rá vagy bekenjük pestóval, és szorosan feltekerjük – ha kell fogvájóval megtűzzük. A jégsalátát megtisztítjuk, megmossuk, és csíkokra vágjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, húsát szintén csíkokra vágjuk. A retket megmossuk, megtisztítjuk, nagyságtól függően négybe vagy nyolcba vágjuk
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, körös-körül 6-8 perc alatt megpirítjuk benne a húst. Kiszedjük, hagyjuk kihűlni, majd vékonyan felszeleteljük. A salátát, a paprikát, a retket és a hússzeleteket nagy tálra rendezzük. A salátaöntetport a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük a joghurttal, és a salátára öntjük. Azonnal tálaljuk. Ropogós bagett illik hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 306 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.