Előkészítés: A húst megmossuk, vékonyan felszeleteljük, sok bazsalikomlevelet fektetünk rá vagy bekenjük pestóval, és szorosan feltekerjük – ha kell fogvájóval megtűzzük. A jégsalátát megtisztítjuk, megmossuk, és csíkokra vágjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, húsát szintén csíkokra vágjuk. A retket megmossuk, megtisztítjuk, nagyságtól függően négybe vagy nyolcba vágjuk
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, körös-körül 6-8 perc alatt megpirítjuk benne a húst. Kiszedjük, hagyjuk kihűlni, majd vékonyan felszeleteljük. A salátát, a paprikát, a retket és a hússzeleteket nagy tálra rendezzük. A salátaöntetport a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük a joghurttal, és a salátára öntjük. Azonnal tálaljuk. Ropogós bagett illik hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 306 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.