Elkészítés: A tortellinit bő, forrásban lévő, enyhén sós vízben megfőzzük. A tűzről levéve leszűrjük, és gondosan lecsepegtetjük. Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép, egyenletes darabokra vágott piros, zöld és sárgahúsú paprikákat. Ha kész, felöntjük a 1,5 dl hideg vízzel és a 2 dl tejszínnel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke Rafinériával, majd felforraljuk. 3 percig főzzük, majd beleforgatjuk a tortellinit. Tálaláskor a tortellinit tányérra halmozzuk, petrezselyemzölddel és parmezán sajt forgáccsal hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.