Elkészítés: A hagymát finomra vágom, az olajon dinsztelni kezdem, majd mikor üveges, felöntöm 1 dl zöldséglevessel. Közepes tűzön hagyom puhulni.
Közben felaprítom a zöldségeket, mindegyiket nagyjából 1-1,5 cm-es kockákra. Először a padlizsánkockákat adom a puha hagymához, és annyi levessel öntöm fel, hogy épp ellepje a zöldséget, majd 3-4 perc elteltével hozzáadom a sárgarépát és a hámozott, felkockázott paradicsomot. Chilivel fűszerezem, és ha szárított koriandert használok, azt is hozzáadom (a frisset jobb a főzés végén az ételhez adni). Fedő alatt addig párolom, amíg a padlizsán megpuhul, a sárgarépa még épp hogy roppanós marad. A paprika csak ekkor kerül az ételbe.
A kókusztejhez keverem a keményítőt, majd besűrítem vele a curryt.
Párolt jázmin- vagy basmati rizzsel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.