A salátát öblítsük le és tépkedjük vagy vágjuk apró darabokra. A megmosott paprikákat csumázzuk ki és szeleteljük fel hosszúkás csíkokra. Az almákat héjastól vágjuk fel vékony cikkekre, majd – hogy ne barnuljanak meg – kenjük be mindegyiket a fél citrommal.
A kerek mozzarellát szeleteljük fel kb. 8 darabra. A babcsírát és a lucernacsírát öblítsük át jól hideg vízzel. Az alapanyagokat osszuk el a 4 tányéron, és öntsük le az olívaolajból, sóból és citromléből készült dresszinggel. Ízlés szerint sózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.