Elkészítés: A kisült palacsintákat a töltelékekkel rétegezem: a sima palacsintát csokikrémmel megkenem és dióval megszórom, erre jön a barna /kakaós/ palacsinta, eperdzsemmel megkenem, majd a rózsaszínű palacsinta, ezt friss eperrel megszórom, feltekerem.
Ezt a rétegzést még háromszor megismétlem, így 4 db palacsintatekercsem lesz. Minden tekercset vízszíntesen 4 részre vágok, ezek lesznek a csigák vagy rózsák.
Tányérra rendezem a palacsintacsigákat, és díszítve tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.