Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk, majd megsózzuk. Kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt pároljuk. Ha fogyna a víz, pótoljuk. Közben fél karikákra vágjuk a pórét, a fokhagymát összezúzzuk, a paprika húsát vékony csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre vágjuk, a zöldbabot feldaraboljuk. Amikor a hús majdnem puha, rátesszük a pórét, a fokhagymát, 1-2 percig összepároljuk. Felöntjük 1 liter vízzel, felforraljuk. Amikor forr, beletesszük a gyömbért, az erős paprikát, a paprikát, a zöldbabot, a szójaszószt, az ecetet, és még kevés sót. Kb. 5 percig kíméletesen főzzük. A keményítőt kevés vízzel kikeverjük, és az ételbe öntjük. Hozzáadjuk a gombát és a tésztát. Összefőzzük 4-5 perc alatt, hogy a tészta megfőjön, és tálalhatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 268 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.