Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, rátesszük a húst, fehéredésig pirítjuk, majd megsózzuk. Kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt pároljuk. Ha fogyna a víz, pótoljuk. Közben fél karikákra vágjuk a pórét, a fokhagymát összezúzzuk, a paprika húsát vékony csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre vágjuk, a zöldbabot feldaraboljuk. Amikor a hús majdnem puha, rátesszük a pórét, a fokhagymát, 1-2 percig összepároljuk. Felöntjük 1 liter vízzel, felforraljuk. Amikor forr, beletesszük a gyömbért, az erős paprikát, a paprikát, a zöldbabot, a szójaszószt, az ecetet, és még kevés sót. Kb. 5 percig kíméletesen főzzük. A keményítőt kevés vízzel kikeverjük, és az ételbe öntjük. Hozzáadjuk a gombát és a tésztát. Összefőzzük 4-5 perc alatt, hogy a tészta megfőjön, és tálalhatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 268 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.