Elkészítés: A pulykamellet vágd apró csíkokra, és egy serpenyőben előre felhevített olívaolajon piritsd aranybarnára. Majd a kukoricát és a répát vágd apró karikákra, és a zöldborsóval együtt add hozzá a megpirult húshoz. Ízesítsd sóval vagy ételízesítővel, valamint öntsd rá a szójaszószt és add hozzá a petrezselymet. Lassú tűzön fedő alatt párold addig, amíg a kukorica magába szívja a szója barnás színét, és a zöldségekkel együtt megpuhul. Párolt rizst ajánlok hozzá. Jó étvágyat mindenkinek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.