Előkészítés: Az üvegeket alaposan kimossuk, hagyjuk lecsepegni. A szőlőt megmossuk, leszemzzük. A diót gorombára aprítjuk.
Elkészítés: A szőlő alá kevés vizet öntünk, és addig főzzük, amíg a szemek felrepednek. Szitán áttörjük, hozzáadjuk a citromsavat, a diót, a befőzőcukrot, és szüntelenül kevergetve sűrűre főzzük. Forrón az üvegekbe töltjük, gondosan lezárjuk, és száraz gőzben hagyjuk kihűlni.
Fehér szőlőből főzve gyönyörű, borostyánszínű dzsemet kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.