Elkészítés: A körtét meghámozzuk, kimagozzuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk, és azonnal megcsepegtetjük citromlével. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, esetleg kettévágjuk, kimagozzuk. A salátát leveleire szedjük, leöblítjük, szárazra rázzuk. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
A mézet 2 evőkanál vízzel, frissen őrölt borssal és 2 evőkanál olívaolajjal kikeverjük. A salátát tányérra szórjuk, ráhalmozzuk a sajtot, a körtét, a szőlőt, és meglocsoljuk a mézes keverékkel.
Rozskenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.