Elkészítés: A húst kétujjnyi vastagságúra szeleteljük, tenyérrel kissé lelapítjuk, majd sózzuk, és lisztben megforgatjuk. A serpenyőben felforrósított vajon a húsra kérget sütünk, majd kivesszük és félretesszük.
A pecsenyelét felöntjük a borral, hozzáadjuk a leveskockát, az áfonyát és a mazsolát, valamint az áfonyadzsemet. Összeforraljuk, majd a húst is beletesszük. Lisztes vajjal vagy tejszínnel besűrítjük, kevés citromlével ízesítjük.
Körete lehet vörösáfonyás jázmin rizs, amit pár csepp citromlével ízesítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.