Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, karikára vágom. A húst szeletekre vágom, kiklopfolom. A vöröshagymát megpucolom és karikára vágom. Egy jénait kikenek vajjal, majd soronként lerakom a hozzávalókat: a krumplit egy sorban alulra lerakom, sózom, borsozom, a következő sorba vöröshagymát és a hússzeleteket teszek, erre fűszerkeverék és vajdarabkák kerülnek, majd megint egy sor vöröshagyma, a fokhagyma cikkekre vágva, végül a krumplikarikákból kirakott legfelső sor a zárás. A tejfölbe keverem a tájást, fűszerkeverékkel ízesítem, majd egyenletesen elosztom a tálban, és mehet a sütőbe.
A hússzeletek vastagságától függően 220 fokon sütöm fólia alatt kb. 3/4 órát - amíg a hús puha lesz, majd az utolsó 10-15 percben fólia nélkül - míg a teteje szépen megpirul.
Csemegeuborkával isteni finom, laktató étel. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.