Elkészítés: A hagymát apró kockákra vágjuk, egy kondérban olajon megdinszteljük. Ha eléggé összeesett, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, folyamatosan kevergetjük. Jöhet a kockára vágott gomba. Amikor az egész szinte pépesre főtt, felöntjük kb. 3 dl forró vízzel, amiben elkevertünk 2 leveskockát. Folyamatosan főzzük kb. 45 percig, lassanként pótoljuk az elfőtt vizet. Belereszelünk 10-15 deka zsíros sajtot. Amikor ez elolvad, beletesszük a csirkét. Még kb. 40 percig főzzük. Akkor jó, amikor a hús lefőtt a csontról. Kiadós, tartalmas és olcsó étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.