Előkészítés: A lisztet, az étkezési keményítőt, a cukrot, a vaníliás cukrot és vajat apró darabokban deszkára tesszük, a közepébe ütjük a tojást és beleöntjük a citromlevet. Éles, széles pengéjű késsel, gyors mozdulatokkal összevagdaljuk, majd összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk, és 30 percre hidegre tesszük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tepsit kikenjük. A tésztát lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagságúra kinyújtjuk. Kis, kerek, 3 mm átmérőjű formával köröket szaggatunk ki, és a tepsire fektetjük. A sütőben kb. 8 perc alatt világos sárgára sütjük. Rácson hagyjuk kihűlni. A tallérok alját megkenjük a lekvárral vagy a mogyorókrémmel és összeragasztjuk. A tortabevonót a csomagoláson szereplő utasítás szerint felolvasztjuk, és bevonjuk vele a tallérok tetejét. Ráragasztjuk a fél dióbeleket, és hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.