Elkészítés: A szalonnát kockára vágom, a kolbászt, a paprikát és a chilit szeletelem, a bazsalikomot aprítom.
Egy mély serpenyőben kevés olajon megpirítom a szalonnát, a kolbászt, félreteszem.
A zsiradékon kicsit megpörkölöm a tarhonyát, felöntöm vízzel, fűszerezem, hozzáadom a paradicsomsűrítményt, a chilit és a zöldpaprikát. Időnként megkavargatva, hogy ne kozmáljon oda, 20 percig főzöm. Majd hozzáadom a lecsót, beleöntöm a bort, belekeverem a sült szalonnát és kolbászt.
Barna kenyérrel tálalom, vörösbort kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.