Elkészítés: A vaníliás sárga tésztához a tojássárgákat a kétféle cukorral és a vízzel fehéredésig keverjük úgy, hogy közben kisebb adagokban hozzáadjuk az olajat. A lisztet, a sütőport és a vaníliás pudingport rászitáljuk a tojásos krémre, majd összekeverjük. A masszából egy keveset kiveszünk, amihez hozzáadjuk a kakaót.
A fehér piskótatésztához a tojásfehérjét közepes keménységűre verjük, majd a cukrot adagonként hozzáadva kemény habot verünk. A sütőporos lisztet hozzáadjuk, és óvatosan összekeverjük.
Az őzgerincformát (1 nagyobb vagy 2 kisebb) sütőpapírral kibéleljük, majd a sárga tésztát beleöntjük, erre jön a kakaós massza foltokat képezve, rászórjuk a gyümölcsöt és a csokidarabokat. Erre simítjuk a fehér tésztát.
Előmelegített 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük, ha gyorsan pirulna, tegyünk a tetejére lazán sütőpapírt. Amikor megsült, pár percig a sütőben hagyjuk, a sütő ajtaját kinyitva. Rácsra téve hagyjuk kihűlni, levéve a sütőpapírt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.