Elkészítés: Beáztatjuk a szacharint, felfuttatjuk az élesztőt. A kakaó kivételével összekeverjük a hozzávalókat. A kapott tésztát elfelezzük, és az egyik felét a kakaóval összegyúrjuk. Az így kapott tésztákat is megfelezzük, így lesz 2 kakaós és 2 sima tésztalabdánk. Kinyújtunk 1-1 sima és kakaós tésztát, egymásra helyezzük, feltekerjük /alul a sima, felül a kakaós/, majd a maradék tésztával ugyanígy járunk el. A két tekercset kikent tepsibe tesszük, 2 órát pihentetjük. Tojással bekenjük, középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük. Sütés után cukros vízzel megkenjük. Fóliában sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.