Elkészítés: A tojásfehérjéket a cukor hozzáadásával kemény habbá felverjük. A tojások sárgáját hozzáadjuk, majd óvatosan összekeverjük a sütőporos liszttel. A massza felét kiolajozott tepsibe öntjük, de használhatunk sütőpapírt is, tetszés szerint. A massza másik felébe belekavarjuk a 2 evőkanál kakaót és a vaníliás cukrot, és lassan rácsorgatjuk a fehér piskótamasszára. Fakanál segítségével 8-asokat írunk a tésztába, mert így válik az tarkává.
Előmelegített sütőbe tesszük, majd 30 percig sütjük.
A még meleg piskótatésztát egy konyharuha segítségével hengeralakúra formázzuk (feltekerjük).
Közben elkészíthetjük a tölteléket is: robotgéppel kikavarjuk a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral. Végül hozzáadjuk a túrót is, és ezzel kész is van a töltelékünk.
A kihűlt piskótát megtöltjük a kész krémmel, és visszatekerjük. Szeletelés előtt érdemes néhány órán át hűtőben pihentetni a tekercset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.