Elkészítés: A karfiolt, a zöldbabot és a sárgarépát tisztítsd meg, mosd meg, és darabold fel. Enyhén sós vízben főzd 10-12 percig. Közben hámozd meg az uborkát, és vágd 1 cm-es kockákra. A zeller zöldjét mosd meg, és vágd apróra. Az öntetet készítsd el a citromléből, a napraforgóolajból, a fűszeres sóból és a zúzott fokhagymából. Habverővel keverd hozzá a tejfölt is.
A zöldséget csöpögtesd le, és tedd tálba, majd add hozzá az uborkát és a zellert. Az öntetet öntsd a még meleg zöldségekre, és óvatosan keverd össze. A snidlinggel és a petrezselyemmel díszítve tálald.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.