Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy magasabb peremű tűzálló tálat kiolajozunk. A paradicsomokat félbevágjuk, a magjukat kiszedjük, és a vágott felükkel felfelé (tehát a gömbölyűvel lefelé) a formába tesszük sűrűn egymás mellé. Sózzuk, borsozzuk, és a felaprított zöldfűszerekkel megszórjuk. Pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk. A sütőbe tesszük kb. 30-40 percre, míg a paradicsom a levét jól elpárolologtatja.
Ha ez megtörtént, kivesszük, és a felkockázott kecskesajttal megtöltjük a paradicsomokat. Megszórjuk a finomra aprított fokhagymával. Betakarjuk a olajbogyókrémmel megkent tésztával, a széleit jól eligazgatjuk a paradicsomok és az edény/forma fala között, tetejét villával megszurkáljuk.
Visszatesszük a sütőbe, és kb. 20-25 perc alatt 180 fokon aranybarnára sütjük. Mikor kész, egy nagy tállal lefedjük, és hirtelen mozdulattal átfordítjuk, hogy a tèszta szépen kicsusszanjon a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.