Elkészítés: A csirkemellet apró csíkokra vágjuk, kevés olajon fehéredésig sütjük. Ekkor hozzádobjuk a csokornyi újhagyma felkarikázott zöld szárát, tovább pirítjuk 1-2 percig. A cukkinit és a paradicsomot csíkokra vagy apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk a húshoz. Kicsit megsózhatjuk, ekkor hozzáadjuk a fűszereket is. Néha megkevergetve addig sütjük, amíg a cukkini meg nem pirul. Rákanalazzuk a tejfölt, ráöntjük a tejszínt, sűrűre főzzük, ekkor már kész is a ragu.
A salátához felcsíkozzuk a zöldségeket. A kiszemelt adagot tányérra halmozzuk, rákanalazunk a raguból, esetleg készíthetünk hozzá öntetet, ez kerül a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.