Elkészítés: A combokat kettévágjuk, mossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk, megsóorjuk kakukkfűvel. Egy nagy gáztepsire helyezzük, 200 °C-os sütőbe tesszük sülni.
A spárgák fás szárát levágjuk, a sípokat pedig kb. 1,5 l forrásban lévő, pici cukorral, sóval és fél citrom levével ízesített vízben kb. 10 perc alatt roppanósra főzzük. Közben megpucoljuk a krumplit, 1,5*1,5 cm-es kockákra daraboljuk, megtisztítjuk a sárgarépát, 2-3 mm-esre karikázzuk, megpucoljuk a hagymát és fokhagymát, a hagymákat gerezdekre vágjuk, a fokhagymákat kisebb darabokra.
Ha a hús félig puha, melléhalmozzuk a tepsire az így előkészített hozzávalókat a spárga kivételével, kicsit még sózzuk az egészet, aláöntünk 1 dl vizet, és visszadugjuk a forró sütőbe. Ha már a krumpli is puha, ráhalmozzuk a kukoricát, a borsót és a spárgát, megszórjuk petrezselyemmel, és kb. 10 percig pirítjuk. Utána tálaljuk. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.