Elkészítés: A paradicsomot nagyjából 1/2 cm-es, a többi zöldséget hámozást követően kb. 1 cm-es kockákra vágtam. A zeller- és petrezselyemzöldet egészen finomra aprítottam.
A zöldségleves felét felforraltam, ebbe dobtam az aszalt paradicsomot, aztán a krumplit, majd 5 perc elteltével a sárgarépát, újabb 3-4 perc múlva a szárzellert. A cayenne-i borssal, szárított kakukkfűvel, majoránnával fűszereztem, további 5-6 percig főztem, amikorra a krumpli megpuhult, a répa már roppanósra főtt. Ekkor felöntöttem a maradék levessel, felforraltam, majd 3 merőkanál zöldséget egy kevés levessel rámertem a keverőpohárba kanalazott tejfölre, és botmixerrel pürésítettem. A zöldségekhez dobtam a cukkinikockákat, majd a sűrű, tejföllel kevert zöldségpépet. Felforraltam, végül beleszórtam a friss zöldfűszereket, alaposan elkevertem, és félrehúztam tűzről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.