Elkészítés: 1. A tejet felforraljuk, beletesszük a fűszereket és a cukrot (tetszés szerint), hozzáadjuk a rizst, 1 percig kevergetjük, majd a tüzet legalacsonyabb fokozatra állítjuk, és szép lassan, néha megkeverve puhára főzzük.
2. Még melegen kiszedjük belőle az egész fahéjat, a szegfűszeget, a vaníliarudat, és a tejberizst poharakba töltjük.
3. A tetejét megszórjuk durvára vágott vagy összetört pisztáciával, és néhány szem rózsaborssal.
4. Tálalhatjuk melegen is, vagy hűtőszekrényben lehűtve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.