Előkészítés: A szóráshoz összekeverjük a lisztet, a barnacukrot, a margarint és a fahéjat, összegyúrjuk, és hütőben pihentetjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, citromlével megcsepegtetjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
Elkészítés: A vajat a porcukorral habosra keverjük, és egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és felváltva a tejföllel mindkettőt a tésztához keverjük. Végül a fahéjat is hozzáadjuk. A tészta felét tűzálló tálba simítjuk. Rásimítjuk az almát, megszórjuk fahéjjal, és a maradék tésztát ráöntjük. A szóráshoz elkészített masszát a tetejére morzsoljuk. 50-60 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.