Előkészítés: A szóráshoz összekeverjük a lisztet, a barnacukrot, a margarint és a fahéjat, összegyúrjuk, és hütőben pihentetjük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, citromlével megcsepegtetjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
Elkészítés: A vajat a porcukorral habosra keverjük, és egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és felváltva a tejföllel mindkettőt a tésztához keverjük. Végül a fahéjat is hozzáadjuk. A tészta felét tűzálló tálba simítjuk. Rásimítjuk az almát, megszórjuk fahéjjal, és a maradék tésztát ráöntjük. A szóráshoz elkészített masszát a tetejére morzsoljuk. 50-60 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.