Elkészítés: A tészta hozzávalóiból gyors mozdulattal sima tésztát gyúrunk, majd hűtöbe teszük 30 percre. Addig az almát megpucoljuk, negyedekbe vágjuk, leöntjük kevés citromlével, hogy ne barnuljon meg. A tejfölt, a porcukrot, a vaníliás cukrot a tojással és a pudingporral simárra keverjük. Kinyújtjuk a tésztát, és egy kivajazott gyümölcstortaformába helyezzük. Villával megszurkáljuk, ráhelyezzük az almákat, és gázsütöben 3 fokozaton, villanysütőben 180 fokon sütjük. Majd ráöntjük a tejfölös masszát, meghintjük a barnacukorral, és még kb. 20-25 percig sütjük, amíg a cukor rápirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.