Elkészítés: A tejszínhabport elkészítjük, a habfixet is belekeverjük, a tejfölbe reszeljük a cirom héját, belecsavarjuk a levét, hozzáadjuk a cukrot, és jól összekevejük, hozzákeverjük a tejszínhabot is. 1 szögletes jénait kibélelünk folpackkal, az aljára rakjuk az ananászt. Jó, ha sorba rakjuk, akkor könnyebb vágni! Beborítjuk egy réteg krémmel, babapiskótát helyezünk rá, bevonuk krémmel, újabb sor babapiskóta következik, majd krém. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, másnap tálcára borítjuk, szeletelve fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.