Elkészítés: Az eredeti recept szerint a húst szeletelni kell, de én inkább felkockázni szoktam. (Sokak szerint pulykamellel sokkal finomabb, mint a karajjal.) A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és olajban üvegesre pároljuk. Utána a húskockákat hozzáadjuk és puhára sütjük.
A tejet, a lisztet, a tejfölt meg a fűszerkeveréket jól összedolgozzuk (a legjobb mixelőben összerázni), és a már puha húshoz öntjük. Kevergetve még 5 percig főzzük. Ha kész, összekeverjük a kifőtt tésztával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.