Elkészítés: A mandarinbefőttet és a kiválogatott, megmosott szedret is lecsöpögtetjük.
A tésztához a vajat a cukorral és kevés sóval robotgéppel krémesre keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd belevegyítjük a reszelt citromhéjat. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tojásos masszára szitáljuk. Belecsorgatjuk a tejet, és összedolgozzuk.
A tésztát kikent tepsibe simítjuk, kirakjuk a mandarinnal és a szederrel, majd előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Közben a tejfölt a tojásokkal, a kristálycukorral és a vaníliás cukorral elkeverjük, és egyenletesen rákenjük a pite tetejére. Ezután visszatoljuk a sütőbe, és ugyanazon a hőfokon még 20 percig sütjük.
Hidegen kockákra vágjuk, és átszitált porcukorral gazdagon meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.