Elkészítés: A vékony szeletekre vágott vörös- és póréhagymát, a zúzott fokhagymát olvasztott vajon üvegesre pároljuk, fűszerezzük szerecsendióval, fehérborssal. Rászórjuk a lisztet, röviden pirítjuk, 8 dl vízzel és a borral felöntjük. Beletesszük a csirkehúsleves kockákat és a tejszínt, készre forraljuk.
A rozskenyérbõl pogácsaszaggatóval 3-4 cm átmérőjű köröket szúrunk ki, vékonyan megkenjük vajjal, reszelt sajttal meghintjük, és grillsütőben pirosra sütjük.
Tálaláskor a leves tetejére tesszük a sajtos pirítósokat, és finomra vágott metélhagymával hintjük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.