Elkészítés: A burgonyát uborkagyalun kerekre gyalulod. Egy tálban összekevered a főzőtejszínt ízlés szerint sóval, borssal, szerecsendióval. Ráöntöd a burgonyára, összekevered. Egy kerek sütőedényt kikensz margarinnal, megszórod a zsemlemorzsával, és beleöntöd a tejszínes buronyát. Hideg sütőbe teszed, és először lefedve kb. fél órát sütöd, aztán leveszed a fedelet, és pirosra sütöd a burgonya tetejét. Ha van otthon sajtod, és reszelsz a burgonyába és a tetejére is, nem fogod elrontani vele. Ha készre sült, akkor kicsi pihentetés után cikkekre szeletelve tálalod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.