Elkészítés: A csíkokra vágott besózott-ételízesítőzöttt csirkemellet vaj és olaj keverékén sütögetem. Pici vízzel is felöntöm. Ha szépen megpirult, kiszedem a serpenyőből, és a visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítom a hagymát. Ha van, rakok bele pici újhagymát vagy póréhagymát is. Amikor megpirult, rányomom a sajtot és felolvasztom, elkeverem az olajos lével, majd megszórom egy kevés liszttel, és felöntöm tejszínnel. Kevergetve besűrítem, ha majdnem jó, beleszórom a kukoricát-borsót-gombát-akármit, és a végén visszalapátolom a csirkét. Még az egészet kicsit együtt rottyantom, és ízlés szerint pici fehérborssal megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.