Előkészítés: A húst megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk, és lecsepegtetjük. A rizst megmossuk. A répát meghámozzuk, leöblítjük, karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforralunk 1 liter vizet. Belekeverjük a rizst, és kb. 20 percig főzzük. Leszűrjük. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húsdarabokat. Hozzá önjük a tejszínt, 1 dl vizet, és felforraljuk. Belekeverjük curryt, az étkezési keményítőt, egyet forralunk rajta. Végül 4 dkg vajat is hozzáadunk. Felforrósítunk 5 dkg vajat, megpirítjuk benne a répát, rászórjuk az ételízesítőt, és pár perc alatt megpuhítjuk. A maradék vajat felforrósítjuk egy serpenyőben, megpirítjuk benne a kókuszreszeléket és a mandulaforgácsot. Belekeverjük a rizst, összeforrósítjuk, sóval ízesítjük. A húst a répával és a kókuszos rizzsel kínáljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.