Előkészítés: A húst megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk, és lecsepegtetjük. A rizst megmossuk. A répát meghámozzuk, leöblítjük, karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforralunk 1 liter vizet. Belekeverjük a rizst, és kb. 20 percig főzzük. Leszűrjük. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húsdarabokat. Hozzá önjük a tejszínt, 1 dl vizet, és felforraljuk. Belekeverjük curryt, az étkezési keményítőt, egyet forralunk rajta. Végül 4 dkg vajat is hozzáadunk. Felforrósítunk 5 dkg vajat, megpirítjuk benne a répát, rászórjuk az ételízesítőt, és pár perc alatt megpuhítjuk. A maradék vajat felforrósítjuk egy serpenyőben, megpirítjuk benne a kókuszreszeléket és a mandulaforgácsot. Belekeverjük a rizst, összeforrósítjuk, sóval ízesítjük. A húst a répával és a kókuszos rizzsel kínáljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.