Elkészítés: A forró olívaolajon megfuttatjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a megmosott, feldarabolt, vékony csíkokra vágott édesköményt, a füstölt sonkát, az édeskömény felaprított zöld részét, majd az egészet közepes tűzön 4-5 percig együtt pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, elkeverjük, és felöntjük annyi korábban elkészített zöldséglevessel, hogy legalább 4 ujjnyival ellepje. Amikor felforrt, megsózzuk, megborsozzuk, közepes tűzön az édesköményt kissé roppanósra főzzük, és mielőtt lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a kevés forró lével elkevert tejszínt.
Ha elkészült a sonkás édesköményleves, forrón tányérba szedjük, és azonnal kínáljuk, friss pékárut kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.