A piskóta tészta : tojásokat ketté választjuk, fehèrjèt egy csipet sóval felverni, a sárgáját a cukorral kihabosítani, utána óvatosan hozzáadni a sütőporral összekevert lisztet. Alul felül sütni 150 fokon tűpróbáig.Eperkrèm : a mascarponet a joghurttal összekeverni , mehet bele ízlés szerint a porcukor, kb 6 - 7 epret lepürèsiteni és szűrőn átpaszírozni és mehet a krèmbe. Ha ez mind meg van hozzá adni a felvert hulalát és a zselatint. Végül pár darab epret bele szelni. Ezzel krémmel megtölteni a piskótát , hulala tejszínnel bevonni a tortát . Csokikerítès: gőz felett egy tábla Felovasztani , egyszer használatos habzsákba tenni , sütőpapírból olyan vatagsagú csíkot vágni amekkora a torta lesz és gyors mozdulatokkal rácsúrgatni a csokit. Amint egy kicsit megdermedt óvatosan a torta oldalára rásimitani és ha már kemény a csoki lehúzni a papírt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.