Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a gombát, és addig kevergetjük, amíg a leve teljesen elpárolog. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A gombát tűzálló tálba terítjük. Tálkában elkeverjük a tojássárgáját a tejszínnel, a petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük, és a gombára öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 310 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.