Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, és szeletekre vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a gombát, és addig kevergetjük, amíg a leve teljesen elpárolog. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A gombát tűzálló tálba terítjük. Tálkában elkeverjük a tojássárgáját a tejszínnel, a petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük, és a gombára öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 310 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.