lkészítés: A shiitake gombákat kb. 15 percre langyos vízbe áztatom, hogy megpuhuljanak.
A csiperkéket és a megpuhult shiitake gombákat vastagabb szeletekre vágom. A hagymát finomra kockázom, a metélőhagymát és a petrezselymet finomra vágom. A zöldséglevest felforralom.
A hagymát az olajon üvegesre pirítom, rádobom a gombaszeleteteket, sózom, borsozom, fűszerezem. Mikor a gombák levet engedtek, felöntöm a zöldséglevessel, felforralom. Közben a keményítőt elkeverem a tejszínben, a gombákhoz adom, besűrítem. Ha szükséges, továbbfűszerezem, citromlével teszem pikánsabbá. A már szinte kész raguba keverem a metélőhagymát és a petrezselyem kb. felét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.