Elkészítés: Piskótát sütünk: a tojássárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, sütőport és a felvert tojásfehérjéket. Zsírozott, lisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben lassan sütjük.
A krémhez a habtejszínt felverjük, majd lassan hozzákeverjük a cukrot és a joghurtokat. A zselatint kb. 1,5 dl vízben felfőzzük, és még melegen a krémbe keverjük.
A kisült piskótát megszórjuk gyümölccsel (finom eperrel, málnával, ribizlivel vagy akár ananásszal), és a krémet ráöntjük. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Ha még fér a tortaformába, díszíthetjük gyümölccsel, amit bevonunk piros zselatinnal, így 3 szép réteget kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.