Elkészítés: A csirkemelleket, combokat enyhén besózzuk, majd mindegyiket egy-egy baconszeletbe tekerjük. Egy tepsi aljára lefektetjük a megmaradt bacon szeleteket, és erre tesszük a tepsi közepére a baconbe csavart csirkehúsokat. A zöldségeket megtisztítjuk. A póréhagymát, a répát karikára vagy nagyobb hasábokra vágjuk, a brokkolit és a karfiolt rózsáira szedjük. A zöldbabot egészben hagyjuk. A gombát szeleteljük. Az összes zöldséget néhány perc alatt előpároljuk. Amíg a zöldségeket pároljuk, a húst 5-10 percre betesszük a sütőbe. Miután a zöldségeket megpároltuk, a tepsit kivesszük a sütőből, a húsok köré tesszük vegyesen az előpárolt, nagyobb darabokban hagyott zöldségeket. A tejfölt összekeverjük a tejszínnel, az apóra vágott kaporral, ételízesítővel, borssal, majd a keveréket ráöntjük a húsra, illetve a zöldségekre, alufóliával lefedjük, és sütőbe tesszük. A háromféle sajtot lereszeljük, összekeverjük és kb. 30 perc múlva, miután levettük a fedőt, az étel tetejére szórjuk, majd további 10-15 percig sütjük, amíg a sajt rá nem pirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.