Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét és a cukor felét kemény habbá verjük, a sárgáját, a vizet és a cukor másik felét krémesre keverjük. A fehérjehabhoz hozzáadjuk a cukros tojássárgát, a liszttel elkevert sütőport, a kakaót, és vigyázva összekeverjük. Beleöntjük egy margarinnal kikent, kilisztezett 20x30 cm-es tepsibe, és előmelegített sütőben 190 fokon 20-25 percig sütjük. A megsült piskótát kihűtjük, majd kettévágjuk.
A krémhez 2 csomag karamell ízű pudingporból a szokásos módon pudingot készítünk, majd 10 dkg margarint belekeverünk. Megkenjük az alsó lapot a karamellkrémmel, ráhelyezzük a másik lapot. Felverünk 2,5 dl tejszínt, rákenjük a tetejére. A tejszínhab tetejére olvasztott csokoládét csurgatunk. 1 órát legalább állni hagyjuk, és utána szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.