Elkészítés: A tésztához a margarint a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a 4 db tojássárgát, tovább keverjük. Majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjéket, a lisztet, a kakaót és a sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Míg sül, elkészítjük a krémet. A tejszínt kemény habbá verjük, belekeverjük a tejfölt, a cukrot, a citromlevet. Jól kenhető krémet kapunk, ami egyáltalán nem folyik.
Ha megsült és kihűlt a tészta, rákenjük a krémet, rátesszük a kiviszeleteket, és megcsináljuk a tortazselét. Kb. 2,5-3 dl vízzel, 2 kanál cukorral felfőzzük a színtelent tortazselét. Forrástól pár percig főzzük, majd elzárjuk. Langyosan a kivire kanalazzuk.
Kb. 1 órát hűtjük, és már lehet is szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.