Elkészítés: A filézett pulykamellet alapos tisztítás után szeletekre vágom, én csak sózom, de lehet ízlés szerint szárnyas fűszerkeverékkel, pirospaprikával fűszerezni. Amíg előkészülök a többi hozzávalóval, hagyom állni a fűszerekben. Egy közepesen nagy tepsi aljára a sajt felét lereszelem, hogy beterítse. (Nem kell zsiradékkal kikenni!) Egy tányérba kevés lisztet teszek, egy másikba a tojásokat, amire egy kis borsot, sót vagy ételízesítőt teszek, felverem. A sütőt begyújthathuk, bár én bevallom őszintén előző este szoktam előkészíteni, letakarom egy fóliával és beteszem éjszakára a hűtőbe, másnap sütöm. A hússzeleteket lisztbe, majd a felvert tojásba forgatom, és szorosan ráfektetem a reszelt sajtra, míg tele lesz a tepsi. A tetejére ráhelyezem a bacon csíkokat, majd a sajt másik felét ráreszelem. Ráöntöm a tejszínt, nem feltétlenül kell ellepje, a többit lehet tejjel pótolni. Kb. 45 percig sütöm, bár az én sütőm elég gyenge, úgyhogy érdemes néha ránézni, nehogy megégjen a sajt a tetején. Mi fahéjas sült almával, kukoricával, sült krumplival esszük. Jó étvágyat mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.