Elkészítés: A spárgát meghámozzuk, félujjnyi darabokra vágjuk, majd az olvasztott vajon saját levében kb. 10 perc alatt megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a szerecsendiót is ízlés szerint. Ezután meghintjük a liszttel, elkeverjük, majd felöntjük a tejszín-tej keverékével, és sűrűsödésig főzzük. Ha kell, utánaízesítünk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, a spárgaraguval összeforgatjuk.
Ha valaki úgy jobban szereti, füstölt sajttal is megszórhatja a tetejét, és pirulásig sütheti a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.