Piskóta:8 tojást szétválasztjuk. A sárgájába beletesszük a sütőport, olajat és a vizet. Jól összekavarjuk és félretesszük.A tojásfehérjét elkezdjük habbá verni és fokozatosan tesszük hozzá a cukrot. Jó kemény habot verünk.Ha kész én spatulával dolgozok tovább nehogy összetörjön a hab.A habhoz hozzáöntjük a tojássárgáját óvatosan összekeverjük, ezután kanalanként tesszük hozzá a lisztet.Beleöntjük a tortaformába és előmelegített Sütőben 180°C - ön sütjük 10 percig után a levesszük 160°C - ra és kB. 20-30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ha nem ragad rá a tészta akkor jó.Hagyjuk kihűlni.Krém:0,5l meggle cukrászhabot felverünk. Közben egy másik tálba beletesszük a túrót villával összetörjük. Kis citromhéjat reszelünk bele. 3 szem barackot apró kockára vágunk és beletesszük a túróba.Elkezdjük hozzátenni a habot. KB a fele kell hozzá. Ekkor megkóstolom és ha szükséges beleteszem a porcukrot. Mivel a cukrászhab cukros nem nagyon kell bele cukor így nem lesz émelygősen édes.A piskótát 3 fele vágjuk és a túrós töltelékkel megtöltjük.A maradék habbal tetszőlegesen díszítjük.Én tettem bele egy kis zöld ételfestéket és kosárfonást alkalmaztam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.