Elkészítés: A krumplikat (egy szivacs dörzsis felével) alaposan lecsutakolom, majd héjával együtt kis kockákra vágom. Kevés hideg sós vízben felteszem főni. Kb. 10 percig főzöm, hogy ne legyen túl puha. Lapos, nagy salátástálra szedem, hagyom kihűlni. A paprikát csíkokra szeletelem, és serpenyőben kis olívaolajon lassú tűzön megpárolom. A lilakáposztát vékony csíkokra vágom, majd a póréhagymát is karikára szelem. A sárgarépát pedig lereszelem. Amikor a paprika is kész, a krumplira szedem, majd a többi előkészített zöldséget is hozzáadom.
Jöhet az öntet. A paprika alatt megmaradt olajat kis tálkába rakom, beleteszem a hozzávalókat: a joghurtot, a mustárt és a reszelt fokhagymát. Ízlés szerint ízesítem sóval, borssal, citromlével. Az így elkészült öntetet ráöntön az összeforgatott salátára. A végén a paradicsomot cikkekbe vágva elrendezem a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.