Elkészítés: A sütő előmelegítem 200 fokra. Egy hőálló üvegtálban közepes lángon (alátéttel! sütögetem az apróra vágott
fokhagyát a spotniról leöntött olajon. Pirulás előtt öntöm hozzá a bort, 1 percig párolom, majd beledobom a felkarikázott paradicsomot. Széttördelem egy fakanállal, és hagyom takarékon párolódni. Összeturmixolom az olajbogyót, bazsalikomot, spotnit, kevés olívaolajat öntök hozzá, hogy krémes állaga legyen. A halszeleteket kiterítem, sózom, borsozom, és a turmixolt krémet elosztom a 4 szeletre. Össszetekerem a halszeleteket, fogom a rozmaringágakat (előtte kihegyeztem) vagy a fogvájót, és áttűzöm a halszeleteket, hogy ne essenek szét sütés közben. A paradicsommártást megsózom, borsozom, és óvatosan beleteszem a göngyölt halszeleteket. Megkenem olívaolajjal, majd 15 percig sütöm a sütőben. A fűszerek mennyiségén lehet változtani saját ízlés szerint (több fokhagyma, paradicsom).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.