Elkészítés: A halfilét meglocsoljuk citromlével. A sárgarépát vékony szeletekre, a póréhagymát karikára vágjuk. A karfiolt rózsáira szedjük. A vöröshagymát és a halat kockára vágjuk. A felhevített olajban a hagymát átpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségféléket, és 5 percig pároljuk, majd ráöntjük a zöldséglevet, sóval és borssal ízesítjük. Beletesszük a haldarabokat, és gyenge tűzön 15 percig főzzük. Apróra vágott petrezselyemzölddel és kaporral meghintjük a tetejét, sós burgonyával vagy barnarizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.