A tepertő kivételével minden alapanyagot összegyúrunk, majd az így kapott tésztát lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk.
A tepertőt ledaráljuk, ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük.
A tepertőmasszával megkenjük a kinyújtott tésztát, feltekerjük, majd ismét vékonyra nyújtjuk.
Ezután a két rövidebb végét behajtjuk középre, majd a két oldalt egymásra hajtjuk, és 30 percig pihentetjük.
Ha pihent a tészta, ezt a műveletsort még kétszer megismételjük, majd ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük a felvert tojással és megszórjuk egy kis köménymaggal.
Tetszőleges nagyságú rudakra vágjuk, és zsírral kikent tepsibe rakjuk.
Forró, kb 180 fokos sütőben, 15-20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.